GDS @ Bloomfield College | In mei werden twee operaties uitgevoerd
20986
post-template-default,single,single-post,postid-20986,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

In mei werden twee operaties uitgevoerd

09 Apr In mei werden twee operaties uitgevoerd

Britse chirurgen scheiden zeer zeldzame siamese tweelingen

LONDEN (Reuters) Chirurgen in een Brits ziekenhuis hebben met succes gescheiden tweelingbroers gescheiden in een complexe en uiterst zeldzame operatie, de liefdadigheidsinstelling die de operatie financierde zei moncler dames op zondag.

Soedan-geboren Rital en Ritag Gaboura zijn craniopagus-tweelingen, wat betekent dat zij als aan het hoofd toegetreden geboren zijn.

Siamese tweelingen zijn zeer zeldzaam en slechts ongeveer 5 procent daarvan is craniopagus. Experts zeggen dat ongeveer 40 procent van hen doodgeboren zijn of sterven tijdens de bevalling, en moncler jas sale nog moncler jassen een derde sterft binnen 24 uur. moncler sale Dus voor moncler outlet sale craniopagus is een tweeling om te overleven zelfs na de vroegste kindertijd een op moncler jas dames de tien miljoen keer voorkomen.

Rital en Ritag, die volgende week hun eerste verjaardag vieren, moncler heren waren zogenaamde Total Type III Craniopagus-tweelingen, wat betekent dat er aanzienlijk bloed stroomde tussen hun hersenen en chirurgen met een bijzonder moeilijke uitdaging presenteerde.

Volgens artsen die 2018 moncler aan de zaak werkten, leverde Ritag de moncler jassen heren hersenen van de helft van haar zuster met bloed, terwijl ze het grootste deel moncler uitverkoop ervan terug naar haar hart draineerde, en daarom moncleroutlet.nl moncler jassen dames het grootste deel van het werk deed.

Deze situatie was levensbedreigend omdat grote hersenbloedingen in moncler jassen outlet de hersenen verschillende neurologische schade kunnen veroorzaken.

De tweeling werd geboren in september 2010 in Khartoum, Sudan en moncler jassen dames sale hun ouders vroegen beide artsen het goede doel om hun scheiding te organiseren en te financieren.

De familie vloog in april naar Londen, toen het hart van Ritag begon te falen en de tweeling werd opgenomen in Great Ormond Street, een wereldberoemd kinderziekenhuis in het centrum van Londen.

De scheiding werd in vier fasen moncler jas outlet uitgevoerd door een chirurgisch team dat gratis moncler outlet werkte. In mei werden twee operaties uitgevoerd, in juli werd een tweede operatie uitgevoerd om weefselvergroters in te brengen en de definitieve scheiding was op 15 augustus voltooid.

dagen waren de tweelingen weer terug op de algemene afdeling moncler nederland en moncler dames communiceerden en speelden ze als voorheen. Hun gelach en vreugde in de wereld was een inspiratie moncleroutlet gedurende de maanden moncler jas heren van zorgen, zei de liefdadigheid in een verklaring.

binnenkort kunnen hun ouders hun droom waarmaken om www.moncleroutlet.nl twee gezonde, gescheiden dochters mee naar huis te nemen.

De tweelingouders, Abdelmajeed en Enas Gaboura, zeiden in moncler jassen heren sale een verklaring: zijn erg dankbaar dat ze ernaar uitkijken om naar moncler jas dames sale huis te gaan met twee afzonderlijke, moncler jas heren sale gezonde meisjes.