GDS @ Bloomfield College | computernetwerken van de overheid en de moncler jassen
20598
post-template-default,single,single-post,postid-20598,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

computernetwerken van de overheid en de moncler jassen

11 May computernetwerken van de overheid en de moncler jassen

General monclersale Dynamics ziet meer vraag naar ‘insider’-cyberbeveiliging

regering, zei recente high profile cyberaanvallen stimuleren de vraag van overheidsinstellingen voor een betere bescherming tegen inbreuken door de zogenaamde insiders. computernetwerken van de overheid en de moncler jassen industrie.

Ze zei dat de moncler jas sale aanval van Sony, die moncler sale Washington de schuld gaf aan Noord-Korea, resoneerde met het Amerikaanse moncler jassen dames publiek op een manier moncler dames die eerdere moncler jas outlet aanvallen op privé-bedrijven niet hadden, en de vooruitzichten voor de doorgang van cyberbeveiligingswetgeving zou kunnen vergroten.

Short verwelkomde de oproep van president Barack Obama voor cyberveiligheidswetgeving en een grotere moncler jas dames uitwisseling van informatie door industrie en overheid moncler jas heren sale over moncler outlet sale mogelijke bedreigingen. Contractant Edward Snowden van National Security Agency riep overheidsinstanties op moncler jassen heren sale om de beveiliging tegen externe aanvallers en de zogenaamde insider-dreiging op te voeren.

Vier of vijf overheidsinstanties hebben de afgelopen zes maanden om informatie of voorstellen gevraagd, gericht op detectie van insiderbedreigingen, aldus Short. Ze weigerde de agentschappen te noemen.

Kort gezegd waren insideraanvallen moeilijk volledig te elimineren, maar het bedrijf bood moncler outlet diensten moncler jas dames sale aan die ongewoon gedrag konden detecteren dat bijna altijd aan dergelijke incidenten voorafging. moncler nederland Het bedrijf doet ook forensisch onderzoek wanneer er inbreuken plaatsvinden en biedt netwerkcoderingsapparatuur, zei ze.

Zelfs het bijhouden van het gebruik van de printer op ongewone tijdstippen of de activiteit van de thermostaat 2018 moncler kan ambtenaren helpen abnormaal gedrag te voorspellen.

Net als andere defensie-aannemers moncler jassen dames sale heeft General Dynamics het moeilijk gevonden om de commerciële markt te penetreren, maar Short zei dat er een groeiende vraag was in de overheidssector.

Kort gezegd, het bedrijfsbesluit van vorige herfst om zijn diensten voor cyber- en engineeringdiensten te combineren, had haar divisie moncler heren meer moncler jassen heren breedte gegeven, toegang tot meer expertise en nieuwe klanten en de mogelijkheid om meer uitgebreide moncler jassen outlet beveiligingsoplossingen te ontwikkelen.

het bord, ik zie dit als nog steeds een groeigebied voor ons, monclersale aldus Short. Ze weigerde details te verstrekken over de hoeveelheid inkomsten die in moncler uitverkoop de moncler jas heren cybersector werd gegenereerd, maar zei dat General Dynamics van plan was de investeringen in de sector te verhogen en waarschijnlijk dit jaar meer werknemers zou aannemen.