GDS @ Bloomfield College | Selvfølgelig, med tanke på de nasjonale implikasjonene til OL,
post-template-default,single,single-post,postid-23311,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Selvfølgelig, med tanke på de nasjonale implikasjonene til OL,

17 Oct Selvfølgelig, med tanke på de nasjonale implikasjonene til OL,

Women’s Olympic Gold Medal Game har vunnet ESPY for beste spill

Spill 5 av World Series Canada var det samme. Serie bundet 2 2. Astros pitching Dallas Keuchel, som vant 2015 Cy Young Award, mot Clayton Kershaw, som vant 2011/13/14 utmerkelser. Dodgers får en annen løp over på 7, å ta ledelsen igjen på 8 7. Bare for Astros å umiddelbart score 4 og ta hva som kan være en uoverstigelig 11 8 ledelse. I 8. inning, dodgers tommelen tettere og gjøre det 11 9, men Astros reagere med en annen løp for å gjøre poengsummen 12 9 inn i den 9. inning.Suddenly Canada Goose Outlet i Storbritannia Dodgers få en Canada Goose Parka Outlet 2 Run Homer. 12 11. Dobbel og en groundout forlater bindingsløp på tredje base med 2 ut, ned av 1. Chris Taylor singler i løp, og det er et slipsspill. Astros klarer ikke å reagere i den 9., Dodgers får en baserunner, men mislykkes i å score i toppen av 10., så vil Astros endelig vinne av en Alex Bregman singel for å gå av den foran hjemmet crowd.So Canada besøkslaget tar tidlig ledelse. Home canada goose outlet trillium parka svart team kommer tilbake for å knytte den. Besøkende tar ledelsen igjen, hjemmelaget bånd. Besøkende ta ledelsen, hjemmelaget bånd hopper deretter Canada Goose Outlet Toronto sted fremover. Besøkende brikker bort på ledelsen, hjemmelaget tar løpene tilbake. I siste øyeblikk sniker de besøkende seg tilbake til hjemmelaget vinner på dramatisk måte. Selvfølgelig, med tanke på de nasjonale implikasjonene til OL, har jeg det fint med den olympiske gullmedalje-vinneren, fordi det var gal og jeg elsket endelig å se kvinnens lag komme over det humpet. Som noen som virkelig er i snøbrett, selv om jeg kan si at det var definitivt noe jeg aldri hadde sett før. Det var den perfekte innløsningshistorien på mange måter. Shaun White gjorde det selv medalje i Sochi, og ble alltid dømt for det i de 4 årene som sto opp til OL i 2018. Han så bra ut i finalen for å komme til finalen, men måtte gå opp mot denne nye japanske prodigy kalt Ayumu Hirano, som vant sølvmedaljen i 2014 i Toronto i en alder av 15 år, og mens han bare fortsetter å vokse når Clicking Here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge det gjelder ferdigheter. Den andre runde av siste etappen nå og Hirano treffer dette mesterlige løp. Tilbake til rygg 1440 Noe som var fullstendig uhørt hos menn snøbrett halvpipe bare noen få år tidligere. Haun White bails i 2. runde, Hirano er i spissen, helt til Shaun White siste runde 3. runde. london uk final uk fake løp av konkurransen. All gransking, alt hardt arbeid og trening, og all hans arv ned til bare ett løp. Og selvfølgelig kjenner du resten, han samsvarer nøyaktig med hva Hirano gjorde, to vakre glatte tilbake til 1440-tallet, og så flere Shaun White trick flair å ende av løp. Han overcame press som bare ikke er tenkelig. Vinner gullmedaljen og forsegler sin skjebne som den største snowboarderen i historien. Viser de mirakuløse evnene til et menneske som er dedikert til hans håndverk. Gjør meg feil her, den amerikanske mannen curling team var en flott historie. Men problemet er at winnipeg det krøller. Jeg liker sporten mye som en kanadisk, og se på det når jeg kan med min bestefar. Men det er bare ikke spennende. Det er hva det er mann. Det var mange gode historier i OL-årene også, som lett kunne vant, spesielt Tessa og Scott siste isdans, og Ester Ledeck ut av ingensteds nedoverbakke. Men alt i alt tror jeg Shaun White løper er noe annet.